WATERSTRAAL

 

GORDIJNGEVELS

 

GORDIJNGEVELS

 

BUIZEN

 

ENGINEERING

 

ARCHITECTUUR

 

ARCHITECTUUR

 

BEWERKING 12 M

 

Lumetal S.A. werd in 1994 opgericht en sindsdien is haar productiecapaciteit voortdurend toegenomen door de uitbreiding van 180 m2 naar 720 m2 en ten slotte 1.400 m2 en een parking van 1.200 m2.

Het machinepark (boren, zagen, schuren, vouwen en snijden) evolueerde van conventionele naar numerieke machines. Dankzij deze modernisering kunnen wij competitief blijven, reageren op de vragen van de klanten en toch precisie en onberispelijke kwaliteit leveren.

Daartoe wordt het personeel regelmatig intern ingewijd in de nieuwe productietechnieken. In dezelfde geest van evolutie werkt Lumetal S.A. nauw samen met verschillende externe ingenieursbureaus die gekozen worden in functie van de specificiteit van het project om doeltreffende productieprocessen en oplossingen op maat van de klant te kunnen aanbieden.

Het vertrouwen van onze klanten in België, Duitsland, Groot-Brittannië en het  Groothertogdom Luxemburg heeft ons in staat gesteld om onze ervaringen uit te breiden in zeer gevarieerde domeinen.

> contact